Mp3 Streaming, Mp3 Download, Mp3 Search Engine

Kekasih untuk ku - The MooN's LighT (original compose)

by AreQhim , at 2009-02-25T19:07:11.000Z , has 5070 play
Kekasih untuk ku - The MooN's LighT (original compose)

Song Details

Source Youtube.com
Song title Kekasih untuk ku - The MooN's LighT (original compose)
Tags qhimeqa, the, moon's, light, moonlight, kau, kekasih, untuk, ku, cinta, tiga, segi, indie, band, malaysia, hujan, bunkface, muh, couple, pesawat, kapal, selam, nitrus, sugar, like, cookies, coldplay, metallica, cromok, perangkap, trilogi, cela, ikip, tama, gelora, kuantan, yunalessa, agnes, monica, orang, gila, lawak, jiwang, awek, cun
Duration 4:45
Bitrate 128Kbps

baca dulu baru comment..
lagu ni tuk awek aku.. so mmg la jiwang..klu nak genre ape pun aku leh buat..kite org byk lagu..cume lagu nie je di war warkan kat youtube.. ok ?

lagu ini dicipta pada 03 julai 2008..
lagu ini diserikan oleh pemain lead kumpulan The MooN's LighT yang bernama Masta Ikhwan..
tidak lupa juga oleh pemain bass yang digelar Masta Ridha !

Pencipta lirik adalah awek aku sendiri..hehehe... yang bernama Zulaikha Bt Mustafar (eQa_kewcik)

Pencipta lagu oleh aku [email protected]@..so enjoy one of our
songs !

lirik :-

pertama kali kita bertemu,
ku terpaku melihat dirimu,
gaya cara pandangan mata mu,
aku goyah tak menentu,

kau pun hadir menemui aku,
rupanya kau milik orang,
aku tetap menerima mu,
kita kekal selamanya,

*c/o
sayang,
genggamlah erat tangan ku ini,
sesungguhnya,
hanya engkau yang ku cintai,

tak sanggup aku untuk dilepaskan,
kerna engkaulah kekasih untuk ku,

walau pun kau baru ku kenali,
hati ku tak pernah merasa sangsi,
kau menyatakan aku kekasih untuk mu,
hingga ke akhir hayat mu,

*ulang c/o

andainya aku pergi jauh,
tanamkan namaku di dalam hati mu,
tumbuh mekar di dalam jiwa mu,
sesungguhnya engkaulah kekasih untuk ku.... (x2)

thnx for watching !

Download MP3


iTunes m4a
About
Kekasih untuk ku - The MooN's LighT (original compose) - written by AreQhim , published at 2009-02-25T19:07:11.000Z, categorized as qhimeqa, the, moon's, light, moonlight, kau, kekasih, untuk, ku, cinta, tiga, segi, indie, band, malaysia, hujan, bunkface, muh, couple, pesawat, kapal, selam, nitrus, sugar, like, cookies, coldplay, metallica, cromok, perangkap, trilogi, cela, ikip, tama, gelora, kuantan, yunalessa, agnes, monica, orang, gila, lawak, jiwang, awek, cun, data is provided by Youtube.
Related posts
Powered by Slimp3